een nieuw hoofdstuk

IMG_6591

het einde van 2017 nadert, dat wil zeggen dat er weer een nieuw begin klaarstaat, waarover ik me persoonlijk bijzonder verheug.

het was een bewogen jaar. Buiten woordhoopjes, waarin ik mijn heftige emoties kan kanaliseren, heb ik weinig geschreven. Wel heb ik eindelijk die debuutroman ‘door de bomen het bos‘ kunnen afwerken, drukken en verkopen. Vorig weekend was de officiële boekvoorstelling – dank aan iedereen die aanwezig was! – en het voelde eigenlijk als een afsluiting, een point finale aan een moeilijke periode.

dus nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Werken aan roman nummer twee, en weer verhalen uit mijn mouw schudden, god weet dat ik barst van de ideeën! En weer meedoen aan wedstrijden en trachten te publiceren. Momenteel loopt de gerenommeerde Editio Schrijfwedstrijd, waarvoor ik een nog ongepubliceerd verhaal uit 2016 instuurde. Jullie kunnen mij een duwtje in de rug geven, door hier te stemmen. Heel eenvoudig, gewoon op ‘like’ klikken! Alvast bedankt!

prettige feestdagen, en tot in het nieuwe jaar…!

Dit bericht werd geplaatst in het grotere werk, nieuws, schrijfsels, vertelsels en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s